Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!
U bent hier: PGB

Individuele begeleiding PGB

Wij bieden individuele begeleiding aan voor volwassenen met een PGB (persoonsgebonden budget). De begeleiding wordt gegeven door een ervaren begeleider.

Prisma Counselling verzorgt individuele begeleiding vanuit het PGB voor kinderen die iets speciaals hebben meegekregen in hun lichamelijke en/of geestelijke ontwikkeling. Denk hierbij aan kinderen met Autisme, ADHD, ADD, PDD-NOS, Syndroom van Asperger, MCDD, DCD, ODD-CD.

U kunt onder andere denken aan kinderen die zich terugtrekken en onzeker zijn, of juist agressief zijn en grenzen over gaan. Bij ieder kind zal de behoefte ergens anders liggen.

De begeleider zal samen met u en uw (pleeg)zoon/dochter gaan kijken naar de mogelijkheden en de beperkingen waar uw zoon of dochter in het dagelijks functioneren tegenaan loopt. Omdat we ieder kind als waardevol en uniek individu beschouwen en iedere zorgvraag van specifieke aard is, kunt u uw zorgvraag via de e-mail, telefoon of post, vrijblijvend bij ons neerleggen. We behandelen iedere aanvraag als een unieke aanvraag en kunnen u op deze manier een voorstel op maat doen voor tijdelijke of structurele begeleiding van uw zoon of dochter.

Wilt u graag meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek, neem dan contact op door het invullen van het contactformulier of door te bellen met 06-14998408 . Wij maken graag tijd voor u.

Begeleiding volwassenen

Het doel van begeleiding is het bevorderen en/of stand houden van de zelfredzaamheid van de cliënt. Begeleiding individueel richt zich voornamelijk op alles wat het maken heeft met het structureren van de dag/week. De begeleiding is gericht op de persoonlijke thuissituatie, waarin ook (indien nodig) het gezin en leefomgeving nauw worden betrokken.

Daarnaast kunt u ook begeleiding krijgen bij de integratie in de samenleving.

Wij begeleiden bij:

  • Het leren omgaan met een stoornis, handicap of beperking
  • Het oefenen en aanleren van vaardigheden
  • Het organiseren van het huishouden
  • Het op orde brengen en begeleiden van financiĆ«n en administratie

Afspraak maken?

Bel vandaag nog voor een afspraak

Radio 1

Veronique Smeets is door Radio 1 gevraagd als relatietherapeute een uitzending bij te wonen over overspel. Radio 1 heeft hier een uitgebreid onderzoek naar gedaan.

Ruim een op de tien gaat vreemd

Zo’n 15 procent van de mannen en 12 procent van de vrouwen is wel eens vreemdgegaan. Dat blijkt uit onderzoek van Motivaction, uitgevoerd in opdracht van Dit is de Dag.

Lees meer...