Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!
U bent hier: Over Prisma

Over Prisma

Vaak wordt met Prisma in de natuurkunde een driehoekig prisma bedoeld, gemaakt van een transparant materiaal. Zo'n vorm wordt gebruikt om licht van verschillende golflengten in verschillende richtingen af te buigen om zo eenvoudig een kleurenreeks te kunnen bekijken.

Bij Prisma Counselling is dat net zo. Je probleem wordt bekeken vanuit verschillende invalshoeken om er zo een ander licht op te laten schijnen zodat je weer kleur gaat zien in je leven.

De therapeute

Mijn naam is Veronique Smeets, geboren in 1969, samenwonend en moeder van een gezin met 4 kinderen. Als kind heb ik altijd al psychologie willen studeren omdat mensen en hun psyche mij altijd hebben geïnteresseerd. Niets is mooier dan een mens. Door omstandigheden ben ik destijds toch de zakelijke kant uit gegaan en ben ik in de financiële dienstverlening terecht gekomen.Toch heb ik daar absoluut geen spijt van omdat de combinatie van een groot analytisch vermogen, doelgericht werken en interesse in de mens in mijn huidige functie goed van pas komen. Op zeker moment heb ik er heel bewust voor gekozen om mijn baan op te zeggen en te gaan studeren. Inmiddels ben ik academisch counsellor en coach en heb als specialisatie: relaties, gezin, seksualiteit en mediation. Tijdens mijn studie heb ik als vrijwilligster gewerkt bij het Toon Hermans Huis, een positieve instelling voor mensen met kanker en als coach/counsellor bij een reïntegratieburo waardoor ik bekend ben met de problematiek waar mensen tegen aan kunnen lopen bij reïntegratie en outplacement. Mijn persoonlijke eigenschappen zijn: warm, betrokken, recht door zee en humoristisch.

Relevante opleidingen:

Academie voor Counselling en Coaching, ACT-therapeut, EFT-relatietherapeut, stiefgezincoaching, Narratieve therapie, vergeving en counselling, overspel en hulpverlening, PSBK. Daarnaast volg ik jaarlijks meermaals diverse bijscholingen, niet omdat het moet maar omdat ik het allemaal reuze interessant vindt!

Afspraak maken?

Bel vandaag nog voor een afspraak

Radio 1

Veronique Smeets is door Radio 1 gevraagd als relatietherapeute een uitzending bij te wonen over overspel. Radio 1 heeft hier een uitgebreid onderzoek naar gedaan.

Ruim een op de tien gaat vreemd

Zo’n 15 procent van de mannen en 12 procent van de vrouwen is wel eens vreemdgegaan. Dat blijkt uit onderzoek van Motivaction, uitgevoerd in opdracht van Dit is de Dag.

Lees meer...