Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!
U bent hier: Gastenboek

Gastenboek

In het gastenboek kunt u uw bericht achterlaten. Schrijf gerust uw mening over deze website of over uw ervaringen tijdens de sessies!

Teken het gastenboek


Geschreven door B op 9 december 2021 om 20:24 uur

Ik ben Veronique erg dankbaar voor de wijsheid die ze mij heeft bijgebracht gedurende onze sessies. Ik heb geleerd om op een ander manier te communiceren binnen mijn gezin en met mijn partner. Daarnaast heeft Veronique mij ervan bewust gemaakt om bepaalde situaties vanuit een ander oogpunt te bekijken en deze niet vanuit het negatieve, maar het positieve te ervaren. De sessies waren erg fijn, Veronique luistert goed naar je verhaal, waardoor je met een fijn gevoel naar buiten loopt. Een echte aanrader! 

Dankjewel voor deze mooie review! Het was ook ontzettend fijn om met je te mogen werken. De gedrevenheid om je geluk in eigen hand te nemen siert je en zal je zeker ook na onze sessies nog heel veel verder helpen. Ik wens je alle goeds voor de toekomst.


Geschreven door Ivo en Linda op 14 november 2021 om 20:51 uur

We zijn Veronique dankbaar voor de relatietherapie sessies. Het heeft ons een positieve boost gegeven en kunnen weer vooruit kijken. Zeer prettig hoe je de sessies vormgeeft, je luistert goed en stelde ons op gemak. 

Fijn te horen. Ik wens jullie nog heel veel geluk samen.


Geschreven door Marion op 28 augustus om 5:37 uur

Veronique is een zeer deskundige therapeute. Ze luistert en observeert beide partners goed tijdens de sessies. Geeft beide partners evenveel aandacht en wanneer dit niet lukt maakt ze haar excuses hiervoor en draait de aandacht bij de volgende sessie om. Ze geeft je de ruimte om via haar je partner toe te spreken. Ze laat je ook visueel zien hoe bepaalde reacties op elkaar uitwerken.

En wanneer je zoals wij maar een aantal sessies nodig hebt, hoef je niet het hele traject van 7 sessies te volgen. Ze heeft ons enorm geholpen. Veronique dankjewel 

Hallo Marion,

Bedankt voor deze waardevolle review. Ik ben ontzettend blij dat het weer zo goed met jullie gaat en wens jullie alle geluk en een langdurige toekomst samen.


Geschreven door Alexander op 6 februari om 13:01 uur

Een jaar lang zijn wij door Veronique begeleid voor onze complexe gezins- en relatieproblematiek. Haar aanpak is discreet, professioneel en vooral zeer pragmatisch. Haar rol als counselor heeft ze objectief en zonder waarde oordeel uitgevoerd. De gesprekken hebben geleid tot inzicht en constructivisme. Langzamerhand zijn wij weer met elkaar in contact gekomen en zijn haar tips een waardevolle aanvulling voor onze situatie.

Daarnaast is zij in staat geweest om onze problematiek helder in kaart te brengen en heeft zij voldoende kennis om door te verwijzen naar andere disciplines.

Dank je wel voor je hulp en gastvrijheid.

Wij zien onze toekomst weer zonnig tegemoet. 

Beste Alexander,

Fijn te horen dat jullie je toekomst weer zonnig tegemoet zien! Ik vond het erg fijn met jullie te werken. Jullie positieve houding en zelfreflectie heeft zeker bijgedragen aan waar jullie nu staan. Bedankt voor de mooie review, ik wens jullie heel veel liefde en geluk.


Geschreven door A & I op 27 september 2019 om 18:25 uur

Veronique is heel professioneel en kundig!
We zijn dankbaar dat we hier terecht zijn gekomen om onze relatie weer gelukkig te maken.
Tussen de tranen en serieuze gesprekken door konden we ook heerlijk lachen.
Bij Veronique kun je jezelf zijn en dat voelt direct heel veilig.
Ga zo door Veronique! Dankjewel voor alles :) 

Dankjewel voor dit mooie compliment. Fijn dat jullie relatie weer goed gaat. We hebben veel samen meegemaakt en inderdaad met een lach en een traan. Hou het vast, ik wens jullie het allerbeste!


Geschreven door Ingrid op 4 september 2019 om 18:37 uur

Ik ben bij Veronique terecht gekomen in de moeilijkste periode van mijn leven tot nu toe. Na 31 jaar samen moest ik alleen verder. Veronique heeft me echt door die moeilijke tijd geloodst. Door haar vragen, opmerkingen, "opdrachten" kon ik altijd een stapje maken. Veronique is eerlijk, open, nuchter, realistisch en humoristisch (ja we hebben ook vaker moeten lachen tussen de tranen door!). Ze houdt van haar vak en van mensen. Ik voelde echte betrokkenheid en empathie. Daarnaast is ze heel kundig in haar vak. Ik vond het knap hoe ze steeds de kern wist te pakken en af te stemmen op wat ik nodig had. Ze heeft verschillende technieken in huis die passend voor mij waren en die me verder hielpen in het proces. Als je zo kunt afstemmen op de ander dan ben je een echte vakvrouw! De sessies waren altijd helpend en veilig door de kundigheid, het respect en de gelijkwaardigheid van waaruit Veronique handelt!

Veronique,
Ik wil je bedanken voor alles wat je mij hebt geleerd, me hebt laten inzien over mezelf en anderen en vooral voor de manier waarop dat ging. Ik heb me altijd prettig en veilig gevoeld tijdens de sessies en ik kon altijd weer verder na een sessie. Hierdoor ben ik stappen kunnen maken het afgelopen jaar. Het zal nog met vallen en opstaan gaan, ik ben er nog niet. Maar ik heb weer regie op mijn eigen leven, voel me stukken beter en heb vertrouwen in de toekomst. Ik zal de levenslessen nooit vergeten en als het nodig is zoek ik je zeker weer op!
Groetjes,
Ingrid. 

Dankjewel Ingrid voor deze fantastische review! Fijn dat je onze sessies als zo prettig hebt ervaren. Door jouw open mind en inzet heb je inderdaad grote stappen kunnen zetten. Fijn dat te horen en ik wens je alle liefde en geluk.


Geschreven door L en I op 16 september 2018 om 11:46 uur

Beste Veronique,
Wat zijn we ontzettend blij dat we bij ou terecht zijn gekomen. Het was de laatste strohalm. Wat fijn dat je zo goed begreep wat er speelde bij ons. Je wist alles zo goed te verwoorden. Eindelijk iemand die het begreep. Er is sindsdien veel veranderd in onze relatie. We beseffen dat we er altijd aan moeten blijven werken. Dus een APK keuring 1 of 2 keer per jaar is een prima plan. Dank je wel voor alles. 

Beste L en I,
Dankjulliewel voor deze mooie woorden. Fijn dat het nu zo goed gaat en de sessies zo goed voelde. Ik hou zo ontzettend veel van mijn werk, dit is precies waar ik het voor doe! Hou jullie goed!


Geschreven door M op 6 september 2018 om 9:37 uur

Beste Veronique,
Bedankt voor je verhelderende gesprekken. Tijdens mijn relatie van meer dan 30 jaar was ik mezelf een beetje kwijt geraakt. Mijn doel was vooral om sterker in mijn relatie te gaan staan. Beter grenzen aangeven, hoe om te gaan met situaties, assertiever worden, verwerken van verdriet, waar word ik gelukkig van (met de nadruk op ik)
Het blijft werken en bewust zijn van mijn eigen inbreng maar so far so good! Bedankt voor je hulp, ik heb er veel aan gehad!
Gr. M

Beste M,
Heel fijn te horen dat je veel aan onze sessies gehad hebt. Het was fijn met jou te mogen werken. Ik wens je het alle goeds!


Geschreven door C op 6 maart 2018 om 19:43 uur

Een jaar geleden kwamen we bij Veronique. Allebei onder de indruk van wat er gebeurd was met ons. Eentje naar links en de ander naar rechts. Weinig verbinding. Allebei in de overtuiging dat dit niet de manier was om samen verder te gaan. Maar hoe dan wel? Veronique heeft ons met de structuur, oefeningen en gesprekken laten zien en voelen waar we elkaar raken, waar we elkaar pijn doen en lief kunnen hebben. Dit ging en gaat niet vanzelf. We hebben tijd en aandacht gemaakt voor elkaar. De aanpak van Veronique is helder en met veel humor wat het ook gelijk luchtig houdt! We hebben ook veel gelachen in haar kamer. Als je je relatie wil versterken ben je bij Veronique aan het goede adres. Wij hebben besloten om twee maal per jaar terug te gaan, gewoon om even stil te staan bij ons.

Wauw, wat een mooie woorden! Hier word ik even stil van. Dank jullie wel. Ik heb ook genoten van onze sessies waarin we hard werkten en jullie door jullie inspanning en zelfreflectie ook grote sprongen hebben gemaakt. Fijn dat het nu zo goed gaat!


Geschreven door Chantal op 10 augustus 2017 om 14:28 uur

Hallo, Veronique
Bedankt voor je fijne begeleiding in deze moeilijke fase in ons samengesteld gezin.( met 3 puberjongens) Je hebt ons vele inzichten gegeven als koppel en ook handvaten geboden om hier samen doorheen te komen. Het voelde heel veilig en vertrouwd en we konden echt onszelf zijn. Mochten we weer in onrustig vaarwater komen weten we dat we bij jou weer goed geholpen zullen worden! dank je wel voor alle hulp en steun!

Dank jullie wel voor deze mooie woorden. Ik vind het heerlijk te zien en lezen dat het weer zo goed gaat. Jullie hebben ook actief naar jullie eigen aandeel durven kijken en ermee aan de slag gegaan, complimenten! Het was fijn met jullie gewerkt te hebben en ik wens jullie het allerbeste.


Geschreven voor P&M op 4 juli 2017 om 18:54 uur

Veronique,
door het volgen van jou sessies ,hebben wij opnieuw geleerd om te communiceren,ons opnieuw voor elkaar open te stellen en tijd voor elkaar te maken, en niet alleen voor het gezin, en andere mensen om ons heen.
dank zij jou hulp kunnen we weer zeggen; "onze toekomst samen"

Wat vind ik het fijn dat te horen! Ik hoop van harte dat jullie nog een hele lange en mooie toekomst samen hebben, geniet ervan!


Geschreven door Ramakers op 3 juli 2016 om 22:03 uur

Veronique,

We willen jou en Prisma middels deze weg van harte bedanken voor je hulp.
Mede dankzij jouw therapie zijn wij meer dan ooit weer tot elkaar gegroeid en veel sterker uit dit diep dal gekomen.
Je gesprekken, begrip, empathie, realisme en tijd hebben ons enorm geholpen.
Je uitspraak: “Ieder huwelijk zou net als een auto ieder jaar een APK moeten ondergaan” zullen we zeker niet vergeten.

Bedankt Veronique !!!!

Ik ben blij te horen dat het weer zo goed met jullie gaat. Jullie kwamen van ver maar door jullie sterke persoonlijkheden en jullie verbondenheid die jullie vroeger ook hadden zijn jullie weer terug naar jullie basis kunnen gaan. Ik wens jullie heel veel geluk en liefde samen! Groetjes Veronique


Geschreven door Cécile & Leon op 19 december 2015 om 20:18 uur

Lieve Veronique,

dankjewel dat je ons hebt helpen herinneren aan onze basis. Terug naar waarom we samen zijn gekomen in de eerste plaats, terug naar onze klik. Dit was overduidelijk humor. Soms vergeet je door allerlei gebeurtenissen van buitenaf en binnen de relatie wat deze klik was. Zo'n klik raakt vanzelfsprekend, maar jij zag hem meteen en liet hem ons weer zien. Je hebt ons in alle staten gezien tijdens de sessies: vrolijk, verdrietig, enorm pissig etc. Om uit dit patroon te geraken was communicatie hetgeen we niet echt onder de knie hadden maar wel echt nodig hadden! We praten meer, zijn open naar elkaar en borrelen niet meer op tot de bom ontploft. Veronique: dankjewel voor al je hulp met veel humor en veel begrip, je nuchtere en down to earth benadering voor deze twee nuchtere, koppige betweters!
Nogmaals superbedankt!

Heel veel liefs Cécile en Leon

Lieve allebei,

Jullie bedankt voor de fijne sessies die we samen hadden. Jullie vertrouwen en openhartigheid hebben bijgedragen aan waar jullie nu staan. Ik gun jullie het allerbeste!


Geschreven door K&M op 24 november 2015 om 19:30 uur

Beste Veronique,

Bedankt voor de fijne sessies, de tips en adviezen.
Zonder jou hulp weten we niet waar we nu in onze relatie zouden staan.

Groetjes K&M

Fijn te horen dat het zo goed met jullie gaat! Ik wens jullie het allerbeste toe voor de toekomst.


Geschreven door M. op 28 maart 2015 om 21:25 uur

Beste Veronique,
Bedankt voor de fijne sessies die ik heb gehad bij jou. Je bent oprecht en geeft goede adviezen, zodat ik weer positief in de relatie sta. Ik voelde me zeer vertrouwd bij jou en kan het aanraden om bij jou een sessie te volgen. Groetjes

Dank voor je reactie op mijn gastenboek. Ik ben ook blij te zien dat je nu alweer zo veel beter voelt. Je staat open voor adviezen en ideeën en hebt er zelf hard voor gewerkt. Ik wens je heel veel geluk en heb er alle vertrouwen in!


Geschreven door C & N op 11 maart 2015 om 21:19 uur

Lieve Veronique,

Wij willen jou heel erg bedanken. In een donkere tijd in onze relatie ben jij op ons pad gekomen. Mede door jou oprechte interesse, luisterend oor, zonder enkel vooroordeel, adviezen, opdrachten je humor en je aanstekelijke lach heb jij ons door een moeilijke periode heen geholpen.
Het was een periode met een lach en een traan.
Jij hebt ons een groot cadeau gegeven,nl dat wij ons leven samen weer meer dan de moeite waard zijn gaan vinden.DANKJEWEL...
We gaan je missen
Liefs de Dames
C & N

Lieve dames,
Ik vond het geweldig dat jullie op mijn pad zijn gekomen. Inderdaad een moeilijke periode met een lach en een traan maar gelukkig met een goede afloop en hopelijk heel veel moois in het verschiet! Ik wens jullie heel veel liefde en geluk!


Geschreven door Paul op 6 februari 2015 om 07:45 uur

Beste Veronique, bedankt voor het balans en geluk dat wij mede dankzij jou en je sessies weer terug hebben gevonden. Als jonge ouders in deze tropen jaren heb jij ons op dingen gewezen die wij van elkaar geneens wisten en heb je onze relatie echt weer terug op rails gezet.

Wij zijn je hier erg dankbaar voor

Paul en Michelle

Beste Paul en Michelle,
Bedankt voor jullie positieve feedback! Mede dank zij jullie zelfreflectie en inzet staan jullie nu waar jullie staan! Bedankt voor de fijne samenwerking en het vertrouwen!


Geschreven door Willy en Kirsten op 25 januari 2015 om 17:42 uur

Beste Veronique,

Bedankt voor de fijne sessies. Het heeft ons goed op weg geholpen om weer op een goede manier met elkaar om te gaan en te communiceren.
Groetjes Willy en Kirsten

Beste Willy en Kirsten, Wat fijn dat te horen! Jullie hebben er zelf ook hard voor gewerkt, ik ben blij dat het goed met jullie gaat!


Geschreven door Erwin op 12 juli 2015 om 10:54 uur

Veronique bedankt voor je vertrouwen en rust tijdens onze sessies. De weg naar geluk gaat niet altijd even makkelijk, maar door eraan te werken kun je toch datgene bereiken wat je graag wilt bereiken.

Fijn te horen dat jullie dat bereikt hebben. Jullie positieve houding heeft zeker bijgedragen aan jullie geluk! Hou vol! Groetjes, veronique


Geschreven door Maartje op 12 juni 2014 om 20:23 uur

Veronique,

Een relatief kort traject met een pijnlijke uitkomst die toch goed voelt mede door jouw professionaliteit, kundigheid, warmte en medeleven. Bedankt voor alles!

Maartje

Ondanks het pijnlijk verloop van het proces ben ik blij te horen dat het nu relatief goed met je gaat. Top, ga zo door!


Geschreven door Inge en Paul op 1 juni 2014 om 13:35 uur

Véronique,
Een langdurig lopend conflict.
In korte tijd duidelijkheid verkregen en tot resultaat gekomen. Je laat iedereen in zijn eigen waarde en je bent prettig in de omgang zodat op een open wijze gesproken kan worden.
Wij zijn er blij mee!
Inge en Paul

Beste Inge en Paul,

Ik vond het prettig om met jullie te werken. Voor mijn gevoel ook een geslaagde mediation; hopelijk een nieuw begin! Heel veel geluk in de toekomst!


Geschreven door Ingrid en Wiel op 28 april 2014 om 20:38 uur

Ingrid: Na heel lang twijfelen heb ik eindelijk de stap genomen om eens met iemand anders over onze relatie te praten. Er zat al een hele tijd iets niet goed. Via internet ben ik bij Véronique uitgekomen. In de gesprekken met Véronique kwamen de knelpunten al snel naar boven. Daar kunnen we nu aan gaan werken, zijn er nog volop mee bezig.
Wiel: Ik vond het makkelijk om met jou te praten. Normaal kan ik me niet zo goed uiten. Na enkele sessies zag ik al resultaat bij mezelf en daardoor in onze relatie.

Dank jullie wel voor deze positieve reactie. Fijn dat jullie het zo goed hebben opgepakt! Heel veel geluk verder samen!


Geschreven door Gavin op 27 februari 2013 om 18:33 uur

Jaren geleden onderging ik een ingreep aan mijn knie.Hierdoor was het niet meer mogelijk om mijn toenmalige beroepen en sport uit te oefenen.Mijn wereld stortte in en zag het niet meer helder.Ik had ontzettend veel moeite met het "erbij neerleggen" met datgene waaruit ik altijd uitblonk.Dan word je aangewezen bij een her/reïntegratie project om de instap te maken voor een nieuwe en andere baan.Wat ik toen nog niet wist is dat ik al eigenlijk depressief was en had ook een relatie die niet ten goede kwam.Bij mijn reïntegratie consulente gaf ik aan het niet meer te zien zitten en zij vertelde goede contacten te hebben met Veronique en al snel werd ik doorverwezen naar haar met goedkeuring van het UWV. Normaliter ben ik niet een persoon die zijn verhaal aan een vreemde vertel,maar na een x aantal sessies was het al goed vertrouwd.Zij is een goede luisteraar en warm persoon.Ze prikt niet zoals de gemiddelde psychologen elders(met alle respect maar sommige doen het volgens het boekje) door je heen en geven je een stickertje mee.Veronique daarentegen heeft haar eigen werkwijze dat mij als zeer fijn is ervaren.Ze heeft me ook bewust gemaakt van mijn keuzes om te weten wat ik echt wilde.De stappen die ik ondernam was het moment suprême. In mijn groei kwam ik in een opwaartse spiraal terecht en voelde me steeds meer leven en herboren!!! Veronique heeft mij dan ook klaar gestoomd om weer zin te hebben in het leven,de maatschappij en dingen die er toe doen,ze heeft een breed scala om je te helpen;een manusje van alles eigenlijk.Op de dag van vandaag denk ik nog steeds terug met hoe ik bij haar aan kwam op dag 1 en de vergelijkenis met nu.Helaas heb ik nog geen regulier werk maar ik word wel uitbetaald met complimentjes en dankbare waarderingen bij het vrijwilligers werk die ik nu verricht,en mijn sport: ik begeleid kinderen bij wedstrijden zodat ik toch nog betrokken voel bij wat ik niet meer kan of mag doen.Tsja en wat mijn relatie betreft: ik ben dolgelukkig nu en oh wat een tegenstelling met de vorige:D. Net zoals de meeste recensies hier kan ik Veronique (jullie) aanraden.Haar professionele hulp,visie,meningen en opinie zijn zeer kundig.Nogmaals ik wil haar niet ophemelen en andere hulp verleners (die ik heb gehad) door het slijk halen maar aan Veronique heb je iets aan.Niet geschoten is altijd mis zou ik zeggen,de kans is klein dat je mist ;-). Ik wil Veronique dan ook ontzettend bedanken voor haar warmte,begrip,betrokkenheid,luisterend oor,deskundigheid en de humor!!! Dankjewel Veronique :-).

Beste Gavin, ik ben blij te horen dat het nu zo goed met je gaat. Ik gun het je van harte en weet zeker dat je ook een leuke baan gaat vinden die bij je past!


Geschreven door Aafje op 22 februari 2013 om 15:26 uur

Een moment van crisis in je huwelijk doet je beseffen dat niet alles vanzelfsprekend is. Er over praten is een tweede.
Gewend de meeste dingen in het leven zelf op te lossen kwam ik tot het besef dat er meer voor nodig was om mn pijn en gekwetste gevoel te helen!
Via internet zag ik de site van Veronique. Ik nam de gok en maakte een afspraak.
Spannend als ik het vond was er vrij direkt een klik en het verhaal kwam als vanzelf.
Het was verhelderend, soms heel pijnlijk en het gaf mij nieuwe inzichten. Betrapte mij erop dat ik naar de nieuwe afspraak uitkeek en dat langzaam meerdere oplossingen zich aankondigde.
Na een tijdje nam ik ook mijn man mee, die zei nu te begrijpen waarom ik zo enthousiast was na een sessie. Ook hij kon zijn verhaal kwijt en vond begrip en wijsheid.
Nu, een half jaar later gaat het goed met ons en praten wij meer dan we ooit gedaan hebben.
Veronique heb ik als een warme en rustige persoonlijkheid ervaren en ik ben tot op de dag van vandaag blij dat ik de stap genomen heb!!

Succes Veronique.

Fijn te horen dat ik een bijdrage heb kunnen leveren aan jullie geluk! Ik vond het heerlijk om je onze laatste sessie zo vrolijk naar buiten te zien lopen.


Geschreven door Stefan en Lucie op 22 februari 2013 om 14:16 uur 

Eerlijk gezegd gingen we er allebei vanuit dat onze relatie niet meer te redden was. Echter dankzij het luisterend oor, uiterst deskundig advies en praktische tips van Veronique is het onmogelijke mogelijk geworden! De liefde is herleefd, we hebben weer samen lol en genieten met volle teugen van onze relatie!

Dankjewel is te zacht uitgedrukt maar hoe moeten we het dan omschrijven???? Veronique je hebt geen idee wat dit allemaal voor ons betekent maar jij hebt onze relatie gered en we zijn jou daar meer dan dankbaar voor!

Liefs Stefan en Lucie

Hallo allebei,

Dank jullie voor jullie lovende woorden, ik word er stil van. Het was zeer prettig met jullie te werken en door jullie inzet staan jullie waar jullie nu staan!


Geschreven door Leon Jolanda Snoopy van Es-Lardenoye op 28 november 2012 om 09:08 uur

hoi een mooie website. Je ziet er zo in hoe je bent: zorgzaam en aandacht voor mensen.


Geschreven door Janneke op 8 september 2011 om 11:51 uur

Hoi Veronique,

Heel erg bedankt voor je fijne gesprekken! Jos en ik hadden nooit gedacht dat therapie onze relatie nog zou kunnen redden maardankzij jouw inzichten en positieve therapie hebben we het samen gered en hebben we die nare tijd achter ons gelaten! BEDANKT!


Geschreven door Rian Beukers op 8 mei 2011 om 22:00 uur

Hallo Véronique,

Ik heb onze gesprekken als erg prettig en leerzaam ervaren en wil je hiervoor nogmaals bedanken.

Hartelijke groet,
Rian


Geschreven door Ronald Housmans op 13 januari 2011 om 18:51 uur

Veronique, ik wens je heel veel succes met deze stap. Mooie website! Ik vertrouw erop dat je veel goeds gaat doen voor onze medemens. Ook een zeer toepasselijke omschrijving van jezelf.


Geschreven door Iwan Thomassen op 12 april 2011 om 12:49 uur

Beste medemens,

Bent u de weg even kwijt; ongeacht op wat voor gebied..zal ik u aanraden om met deze hartelijke, integere en wijze vrouw contact op te nemen. Uit eigen ervaring heb ik moeten concluderen dat het zeker de moeite waard is om met haar dit gesprek aan te gaan.

Veronique; ik bedank je voor de diepgang in onze gesprekken en wens je veel zakelijk geluk toe!

iwan


Geschreven door Jeroen Oonincx op 11 januari 2011 om 17:20 uur

Beste Veronique,

Wat een prachtige site. Echt jouw stijl.
Dit voegt echt iets toe aan je professionele manier van werken.
Ik wens je dan ook heel veel succes als zelfstandige.

Groetjes,
Jeroen


Geschreven door Paul op 11 januari 2011 om 10:58 uur

Mooi resultaat Vero! Ziet er keurig uit.


Geschreven door Juutje op 11 januari 2011 om 10:22 uur

veronique
Fantastische site !!!
mede door de bij jou verkregen inzichten (en reiki) zal ik snel weer aan de gang zijn! bedankt!
Juutje

Dank je voor je positieve reactie en dat je je beter voelt heb je zelf hard voor gewerkt!


Geschreven door Renee Schoffelen op 9 januari 2011 om 12:34 uur

Hoi Veronique
Wat een mooie uitgebreide website. Ik vind hem heel erg bij je passen, zoals ik je de laatste maanden heb leren kennen. Zakelijk, warm en betrokken. Succes! Renee Schoffelen


Geschreven door Anita op 8 januari 2011 om 18:48 uur

Hoi Véronique,
Je website ziet er mooi uit, duidelijk en overzichtelijk. De cliënten zijn bij jou zeker aan het goede adres.Heel veel succes met Prisma Counselling, maak er iets moois van.
Groetjes Anita


Geschreven door Judith op 7 januari 2011 om 16:17 uur

Professionele website, en een toepasselijke omschrijving van jezelf !
Met jouw warmte, respect, en hartelijke uitstraling verdien je het vertrouwen van je clienten !
Veel succes als mede startende ondernemer !


Geschreven door huib vintges op 7 januari 2011 om 09:53 uur

Ha Veronique,

Je bent goed bezig. Doen wat je leuk vind dat is belangrijk en daar wordt je gelukkig van. Mooie website heb je. Succes !!!
hyuib


Geschreven door Dieuwke Aberson op 6 januari 2011 om 20:29 uur

Ha Veronique,
Een persoonlijke site die toch een zakelijke uitstraling heeft met veel informatie. Ik heb je leren kennen als voortvarend, doortastend en resultaatgericht werkend met volledige inzet! Veel succes, Dieuwke. 


Geschreven door Stefan op 6 januari 2011 om 14:25 uur

Hey Veronique,

Compliment met jouw mooie website en veel succes met je praktijk. Ik hoop dat we nog lang op een prettige manier kunnen samenwerken!
Stefan Kleintjens, Maas Groep


Geschreven door Esmé Senden op 6 januari 2011 om 12:36 uur

Hallo Veronique,

GEFELICITEERD met de start van PRISMA COUNSELLING.
Mooie teksten op je site.
Ik heb je leren kennen als een spontane vrouw met goede ideeën en een 'heldere kijk' in de wereld.
Personen die een stukje extra begeleiding wensen zijn bij jou aan het goede adres.

Lieve groeten,
Esmé Senden 

 

Afspraak maken?

Bel vandaag nog voor een afspraak

Radio 1

Veronique Smeets is door Radio 1 gevraagd als relatietherapeute een uitzending bij te wonen over overspel. Radio 1 heeft hier een uitgebreid onderzoek naar gedaan.

Ruim een op de tien gaat vreemd

Zo’n 15 procent van de mannen en 12 procent van de vrouwen is wel eens vreemdgegaan. Dat blijkt uit onderzoek van Motivaction, uitgevoerd in opdracht van Dit is de Dag.

Lees meer...