Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!
U bent hier: Diensten

Counselling

Counselling is een laagdrempelige manier van psychische hulpverlening die voornamelijk wordt toegepast bij mensen met een gezonde emotionele basis die tijdelijk even vastlopen zijn. 

Lees meer...

Relatie Counselling

Als het al een tijdje niet zo goed gaat in je relatie, dan merk je dat als eerste aan de manier waarop je met elkaar omgaat en met elkaar praat.

Lees meer...

Emotianally Focused Therapy (EFT) voor paren

EFT staat voor Emotionally Focused Therapy: een op emoties gerichte manier van werken met koppels.

Lees meer...

Mediation

Mediation is een vorm van conflicthantering. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een onafhankelijke neutrale persoon die mediator wordt genoemd. De mediator geeft communicatieve begeleiding aan partijen.

Lees meer...

Bedrijfscounselling

Counselling en coaching is een effectieve methode om ziekteverzuim, motivatieproblemen of andere arbeidsgerelateerde problemen op te lossen. De bron hiervan kan in de werksfeer maar ook in de privé situatie liggen.

Lees meer...

Reïntegratie

Prisma Counselling is gespecialiseerd in psychosociale problemen. Reïntegratiebedrijven stellen als doel om hun cliënten zo snel mogelijk aan passend werk te helpen.

Lees meer...

Samengestelde gezinnen/stiefgezinnen

Prisma Counselling is gespecialiseerd in “stiefgezinnenproblematiek”. Wij bieden snelle en kortdurende hulp aan met vergoeding door de meeste zorgverzekeraars.

Lees meer...

Afspraak maken?

Bel vandaag nog voor een afspraak

Radio 1

Veronique Smeets is door Radio 1 gevraagd als relatietherapeute een uitzending bij te wonen over overspel. Radio 1 heeft hier een uitgebreid onderzoek naar gedaan.

Ruim een op de tien gaat vreemd

Zo’n 15 procent van de mannen en 12 procent van de vrouwen is wel eens vreemdgegaan. Dat blijkt uit onderzoek van Motivaction, uitgevoerd in opdracht van Dit is de Dag.

Lees meer...